Press Converage

Monday, 11 September 2017 10:31

Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama Subotica 2017

Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama Subotica 2017    
FRIDAY - 9:30AM Guide

Subotica

Subotica is a city and the administrative center of the North Bačka District in the autonomous province of Vojvodina, Serbia.

Ове године ученици са Косова су боравили у Суботици од 1.до 10.септембра. Малишане са Косова у Суботици је поред домаћина сачекао и Душан Козарев,заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију. Деца са Косова су присутвовала настави и ваннаставним активностима заједно са својим вршњацима из Суботице.

Током боравка у Суботици деца ( гости и домаћини)суи мала прилике да уживају у културно-историјским знаменитостима ( Градска кућа, Музеј, Храм вазнесења Господњег,…), посете ЗОО врт Палић, уживају у дружењу и активностима забавног карактера на спортским теренима заједно са наставницима и родитељима. У Савременој галерији је одржана промоција монографије “Дечја радост” која говори о десетогодишњем раду организације.

Централни догађај био је концерт “Пријатељи за децу Косова И Метохије” који је одржан 6.9.2017.у центру Суботице.

На концерту је наступио оркестар РТСа под руководством Љубише Павковић, наши прослављени певачи : Снежана Ђуришић, Никола Урошевић Геџа, као и млади певачи РТСа, ОКУД “Младост” Суботица и Миленија Станојевић. Водитељ програма је био Вања Булић.

 

You are here: Home Press Coverage Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama Subotica 2017